Ihanat kakkukoristeet omalla tekstillä hääparille, vauvalle, valmistuneelle, synttärisankarille... aina kun on aihetta juhlaan. Nämä sydämen muotoiset uutuudet saat omalla tekstilläsi, Materiaalivaihtoehtoina vaalea koivuvaneri, kirkas akryyli, hopeapeili tai kultapeili.Verkkokaupasta löytyy myös pyöreät ja nallen muotoiset vaihtoehdot kakun päälle.

Kaarikyltit juhlapöytään akryylista tai koivuvanerista. Näihin kyltteihin saat omat tekstit jotka voit valita kahdesta eri fonttivaihtoehdosta. Kylttejä on kahta eri kokoa ja juhlan jälkeen ne toimivat vaikka valokuvien vieressä muistona tärkeästä päivästä.

Lisää uusia upeita kylttejä juhlapöytään. Tukevasti pöydällä seisovat kyltit omilla teksteillä. Verkkokaupasta kohdasta "AKRYYLITAULUT" löytyvät nämä ihanat uutuudet, joihin saat tietenkin omat tekstit.

Akryylitaulut toimivat myös todella tyylikkäinä ruokavalio-opasteina. Katso lisää verkkokaupasta kohdasta "RUOKAVALIOKYLTIT", suunnittele niihin omat sanasi ja tilaa! Ruokavaliokyltit ovat kooltaan 7 x 7 x 2 cm ja ne pysyvät pöydällä tukevasti pystyssä ilman erillistä tukea. Paksu kirkas läpinäkyvä akryyli, jossa on vaalean hohtavaksi hiotut reunat on erittäin hieno vaihtoehto myös yrityksille.

Uudet avainnauhat, joissa on pitkä naru , joten voit käyttää sitä "olan yli" -mallisena tai perinteisesti lyhyempänä koska nauha on helppo lyhentää turvakatkon sisältä. Koivuvanerista valmistetut avainnauhat saat myös mustana ja omalla nimellä varustettuna.