Hauskat pyöreät kolmiulotteiset ovikyltit vaalean kuultavaa koivuvaneria. Näihin saat oman kaiverruksen ilman lisähintaa. Vaihtoehtoina neljä eriväristä taloa ja kolme fonttityyliä. Talo on koottu erillisistä osista, jotka tuovat pienen 3D-ulottuvuuden. Narukiinnitys tai vaihtoehtoisesti reiät ruuveja varten.

Katso lisää tuoteryhmästä TALOKYLTIT omalla tekstillä.

Ihanat murretut sävyt käsinmaalatuissa korvakoruissa, jotka on valmistettu 2 mm paksusta kotimaisesta koivuvanerista. Metalliosat hyvin siedettyä kirurginterästä.

Lila, oranssi, vihreä ja sinivihreä on maalattu useammalla sävyllä, jolloin pinta on elävä värin vaihtuessä tummemmasta vaaleampaan. Näiden lisäksi kokonaan musta ja harmaanbeige, jossa nappi on hieman tummempi kuin alaosa.

Nämä ja paljon muita malleja löydät kohdasta KORVAKORUT tapeilla, koukullisia korviksia tuoteryhmästä KORVAKORUT koukuilla.

Nyt suosituille lasinalusille myös tyylikäs koivuvanerinen säilytysrasia samoilla sävyillä, voita valita vaalean, mustan, ruskean tai harmaan rasian, johon mahtuu hyvin jopa 11 lasinalusta. Kaikki on käsitelty puuvahalla vettä ja likaa hylkiviksi.

Samat sävyt myös pannunalusissa ja suodatinpusseille, serveteille tai mausteille sopivissa laatikoissa.

Kurkista tuoteryhmää LASINALUSET ja RASIAT.

Uudet käännettävät Vapaa/Varattu -kyltit kotimaista koivuvaneria, toisella puolella lukee Vapaa ja toisella Varattu.

Löydät nämä kohdasta VAPAA-VARATTU kyltit.

Kuvateksti

Ihanat ikikukat kotimaista koivuvaneria. Valitse kolmesta kauniista sävystä tai maalaa itse juuri sellaiseksi kuin haluat!

Katso nämä uudet ihanuudet kohdasta VANERIKUKAT ja tilaa itsellesi tai lahjaksi.