« Takaisin

AkryylitaulutAivan mahtavan tyylikkäät akryylitaulut juhlapöydälle hääparille, vauvalle, ylioppilaalle, valmistuneelle, synttärisankarille tai kenelle vain, jolla on aihetta juhlaan. Taulut toimivat hyvin myös esimerkiksi hyllyllä valokuvien vieressä. 

Taulut ovat 2 cm paksua kirkasta akryylia ja pysyvät hyvin pystyssä ilman mitään erillistä tukea. Isomman kyltin koko on 10 x 10 cm ja pienemmän 7 x 7 cm. Taulun reunat on hiottu kuultavan hohtaviksi.                                                                        

Kaiverramme kuvien mukaisesti esimerkiksi hääparin nimet tai lapsen nimen ja halutessasi myös syntymäpäivän, kellonajan sekä pituus- ja painotiedot.

Valitse kahdesta fonttityylistä, mallit näistä löydät lisäkuvista.  

ILMOITA KAIVERRETTAVAT TEKSTIT SELKEÄSTI LISÄTIETOJA-KOHDASSA (tilauksen lopussa, samalla sivulla osoitetietojesi kanssa).

Asettelemme sanat tapauskohtaisesti mahdollisimman tyylikkäästi. Jos sinulla on omia toiveita asettelun suhteen, ilmoitathan niistäkin lisätiedoissa tai sähköpostilla mervi@kuusipohja.com.

Ethän kuitenkaan tilaa kaiverrettavaksi pitkiä runoja tms. vaan suunnilleen niin paljon tekstiä kuin esimerkkikuvissakin on, kiitos! Mikäli haluat enemmän tekstiä tauluusi, voit ottaa meihin yhteyttä, niin katsotaan miten se onnistuu.

Ja juhlien jälkeen tämä taulu on ihana muisto tärkeästä päivästä vaikka valokuvien viereen sisustuselementiksi!

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Akryylitaulu iso, tyyli 128.00 €
Akryylitaulu iso, tyyli 228.00 €
Akryylitaulu pieni, tyyli 120.00 €
Akryylitaulu pieni, tyyli 220.00 €