« Takaisin

Kaarikyltti / syntymätaulu, pieniJuhlapöydälle tai esimerkiksi valokuvien viereen kyltti, johon saat oman kaiverruksen. Kaiverramme kuvien mukaisesti esimerkiksi hääparin nimet tai lapsen nimen ja halutessasi myös syntymäpäivän, kellonajan sekä pituus- ja painotiedot.

Kyltti on 3 mm paksua kotimaista koivuvaneria tai akryylia. Vanerikyltit on käsitelty kuultavan vaaleaksi, akryylivaihtoehtoina on kirkas, hopeapeili ja kultapeili.

Kyltin korkeus ilman tukijalkaa on 10 cm ja leveys 8 cm.

Tukijalan korkeus 2 cm, leveys 8 cm, syvyys 2,5 cm ja siinä on aavistuksen taakepäin vino ura jolloin kyltin lukeminen on helpompaa.

Tilaa jalka erikseen kohdasta "Tukijalka kaarikylteille", tälle kyltille 8 cm leveä.

Valitse kahdesta fonttityylistä, myös näistä mallit lisäkuvissa.

ILMOITA KAIVERRETTAVAT TEKSTIT SELKEÄSTI LISÄTIETOJA-KOHDASSA (tilauksen lopussa, samalla sivulla osoitetietojesi kanssa).

Asettelemme sanat tapauskohtaisesti mahdollisimman tyylikkäästi, jos sinulla on omia toiveita asettelun suhteen, ilmoitathan niistäkin lisätiedoissa tai sähköpostilla mervi@kuusipohja.com.

Ethän kuitenkaan tilaa kaiverrettavaksi pitkiä runoja tms. vaan suunnilleen kuten esimerkkikuvissa, kiitos! Jos haluat kylttiisi pidemmän tekstin, otathan meihin yhteyttä, niin katsotaan miten onnistuu.

Ja juhlien jälkeen tämä kyltti on ihana muisto tärkeästä päivästä vaikka valokuvien viereen sisustuselementiksi!

Hinta:19.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Vaalea, puuta, tyyli 1
Vaalea, puuta, tyyli 2
Kirkas, akryylia, tyyli 1
Kirkas, akryylia, tyyli 2
Hopeapeili, akryylia, tyyli 1
Hopeapeili, akryylia, tyyli 2
Kultapeili, akryylia, tyyli 1
Kultapeili, akryylia, tyyli 2